lørdag 13. november 2010

Årets roadtrip på 10 timer

Hei, i går kveld satte vi kurs ut på nye street eventyr, og det tok av!
Vegard Øye ringte meg på dagen i går, og spurte om jeg var keen på å hitte litt urbans på kvelden, jeg var stoka og det var de andre også. Jeg, Vegard Øye, Petter Wandsvik, Magnus Rønning og Julian Werkland satt i bila til Vegard å spotta rails og etter 1 time så bestemte vi oss for å hitte en down C-rail på Byåsen. Etter litt klabb og babb fikk vi lånt strøm av en nabo som var meget hyggelig. Han kom på vår ''liker'' liste etter han ga oss en lyskaster ekstra for å få bedre lys på railen. Sånne folk liker vi! Vi begynte å hitte den og den var helt perfekt, men når vi begynte å filme så kommer vaktmesteren på et gamlehjem å jager oss bort. Slike folk liker vi ikke, og havna på ''don't like'' liste i årets film som kommer til høsten. Etter vi pakket ned lysene og tok bort kickeren dro vi på tiller. Der kjøpte vi oss mat på Shell, jeg skulle kjøpe en frø-baguet, karen bak kassa slo inn strek koden, og der står det ''49kr'', jeg tenke '' haha, for en idiot. Han må ha slått inn feil'' Men hva faen? Det kostet 50 kr for en liten baguett med 2 skiver skinke og 2 skiver ost inni. Men etter en lang diskusjon med mye latter kjøpte jeg noe annet. Og når jeg skulle kjøpe drikke så sa han '' du kan få drikken til 12 kr hvis du kjøper beger, jeg får egentlig ikke lov til å gjøre det, men siden det er deg så..'' Og sånne folk liker vi!

Men hverfall, vi dro til bilbyen for å hitte en down-flat-c-rail-down rail, vi fikk satt opp lysene, hetet et stillas fra et lagerbygg og vi begynte å shredde. Etter uttallige turer ut i buskene, så begynte folk å stompe railen. Dette var vell den første ordentlige vanskelige streetrailen vi har tatt.
vi fikk mange bangers, men det skal vi selfølgelig spare til filmen!


Her er noen bilder:

Chris:


Railen:

onsdag 10. november 2010

Urban urban og urban

Hei igjen!

Vi dro tilbake til den railen vi hitta sist, den downrailen ved Lerkendal Stadion. Vi tok med litt mer lys nå siden linsa jeg har på kameraet suger i dårlig lys. Jeg kom dit litt før de andre, Magnus og Julian kom etter 30 min og Kasper med bussen senere. Etter sist session har det dumpa sykt mye snø i byen. Kom en 20-25 cm på ei natt liksom, sykt digg! Og en enda bedre ting, Vassfjellet åpner i helga og det kommer til å klikke!
Og jeg har bestilt en ny linse til kameraet som skal være ganske smud i dårlig lys, det er 50mm fast optikk så den kommer til å brukes mye til street filming.

Og vi fant to nye rails, en helt insane stor dub kink og en jævla fet downrail til drop. Så neste målet er å kapre de railsa på film og få tatt noen bilder.

Her er noen bilder fra Lerkendal:

Set up:


Chris:


Magnus:


Julian:



Det kommer langfilm i år, men vi kommer til å droppe et par edits fra ulike sessions vi har hatt igjennom sessongen. Dette kommer selfølgelig til å være B-shots som vi ikke skal bruke til langfilmen, dette er noe vi gjør for å gjøre langfilmen mer spennende å se på. Stian Stræte kommer til å hjelpe meg mye med ulike Grapics osv. Mer info kommer senere!

Piz chris

søndag 7. november 2010

Urban #2

Hei igjen, i går kom det nok snø til at vi kunne ta en urban rail som vi hadde snakket om på forhånd. Vi dro til Lerkendal rundt 16-17 tiden, og begynte straks å spa kicker osv. Magnus og Julian kom etter en stund, og det tok ikke lang tid før Magnus stompa den første blindside 270 av first try. Vi kjørte i 2 timer tror jeg, Magnus fikk en hel haug med shots, blindside 4, frontside 4av og K-fed osv. Jeg fikk frontside 4 og blindside 4av og noe annet fett. Dette er en rail vi har tatt de tre siste sessongene, den er fet og det er alltid noe nytt å sette på den.

Her er et bilde:


Og i natt har det kommet over 20 cm snø, og det snør tett i tett enda så nå tror jeg sessongen er ordentlig i gang.

Piz chris