fredag 21. januar 2011

Urban 21.01.11

hei igjen, lenge siden sist. Men det har vært lite som har skjedd. Vi har enda ikke fått filmet noe ordentlig park, så derfor holder vi oss til urbans så lenge.

I dag dro jeg og Julian til en down-flat-down vi hadde sett på tidligere i år, den så helt sinnsykt smud ut!, så vi bestemte oss for å prøve oss på den. Det tok lang tid med graving osv. Vi måtte bygge startrampe, kicker, skrape trappa, og vi måtte faktisk grave ut landinga. En smart traktormann hadde samlet opp en hel haug med snø opp mot trappen, smart! Uansett, Julian tok first try. Han måtte lippe siden railen var på feil siden av det vi normalt railer, han baila ganske hardt og ble ganske så sinna! Jeg bestemte meg for å kjøre den unatty, det gikk rimelig bra egentlig. First try gikk til helvette, landa med låret på kinken, og fikk en ganske så gal lårhøne, men fikk ristet den av meg og gikk opp å claima den. Filmet litt med 50mm, og litt med fish eye'n. Fikk shots fra denne railen også!

Her er et bilde av meg!



Og med det samme, vi har bestemt oss for å lage Webisodes i år, en langfilm blir ofte veldig kjip å se på hvis ikke man ikke har en proff kameramann , og en helt drøy kjørerliste. Så første episode vil inneholde veldig mye urbans, men også noe fra Vassfjellet og Åre. Episode 2 vil inneholde mer parkkjøring, men ikke minst urban kjøring!Mer info om Web episodene vil komme etterhvert!

Piz Chris!