lørdag 3. desember 2011

Urban shoots so far

Heisann!

Snøen kom forrige uke, og vi dro rett til en spot like ved meg, og things went down..

Jeg tok first try, hekta i den bratte kinken og ble kastet ca 3 meter rett ned på asfalten. Det var faktisk så jævli surt, og jævlig vondt. Etter meg skulle Vegard Hokstad hitte den, og han tryna veldig kraftig. Han hektet også i kinken, og ble kasta 3m rett ned på asfalten. I motsetning til meg så landa han på nakken, og ble vrengt fullstendig rundt. Bindingene hans ble løsnet ut av trykket mot hode/nakke regionen, og jeg er ganske sikker på at de står på rundt 120-140 kilo. Det første jeg tenkte var ''å fyfaen, nå har vi en kompis i rullestol, serriøst, hva faen!'' Jeg var 100% sikker på at han hadde brekt nakken, det er egentlig et under for meg at han ikke sitter i rullestol nå. Dere kommer til å skjønne meg når dere ser fallet i neste episode av All about that ..

Egentlig hadde vi tenkt å bare gi oss, siden det fallet satte alt i perspektiv, men jeg var så innstilt på å få et shot den dagen, så jeg gikk opp og klarte den.

Her er et bilde av meg:



Etter den første session, så forsvant snøen. Den dukket opp helt tilfeldig i dag tidlig, og vi dro rett ut å hitta en ny rail.

Her er noen bilder:

Meg selv:


Magz på vei opp:


Steffen på railen:


Jeg vet ikke når jeg kommer til å droppe årets første episode, det kommer helt an på hvordan været blir framover. Sjur Sætren kommer oppover neste helg for å filme med oss, så lenge det er snø selvfølgelig.

Sees, Chris