fredag 7. oktober 2011

Her kommer vintern!

Heisann!
Jeg må si det er veldig lenge siden jeg har hatt tid til å blogge, men har planer om å ta blogging litt mer seriøst framover. Dette er en blogg der jeg kun skriver om jibbing, kun jibbing!

Mitt første innlegg for årets sesong vil handle litt om oppkjøring til sesongen 11/12, hva har jeg gjort i sommer? Jo, jeg har vært på Juvass to ganger, første turen gikk absolutt alt galt, ALT galt. En uke etter dro vi nedover igjen, og fikk 7 dager med blubird og masse shots. Turen fra Juvass, og litt annet kan dere se i episode 6 av All about that!

Her:

Etter min ferie på Juvass begynte jeg å jobbe på Tine meieri på Heimdal. Måtte jo få inn litt cash til vinteren, og det har jeg gjort. Ellers har jeg trent veldig mye på Sats i det siste, viktig å ha kroppen i stand fram til skisesongen. Nå jobber jeg hos Intersport, som for øvrig er en av mine sponsorer. Jeg fikk også spons hos Scott i år, så de har sendt meg briller og hjelm. I dag har jeg vært å hentet stash hos intersport, blant annet dette:

Nordica Ace of spades skoa!


Årets Ace of spades ski har dessverre ikke kommet inn i butikken enda, men ikke så alt for lenge til.

og denne:

686 jakke



Og masse annet stash.

Jeg og Magnus Rønning stikkert til Hintertux i Østerrike i morgen, Vegard Øye er der nå sammen med en haug med andre norsker. Vi gleder oss skikkelig, dette blir knall!

Sees, Chris