torsdag 16. desember 2010

Ny urban update

Hei, jeg og Julian dro ut for å hitte enda en streetrail, vi fant en fet blå flatrail til step down.

Jeg ba Julian dra innom en butikk for å kjøpe skjøteledning, og ei lampe. Utrolig nok så klarte han faktisk å gjøre det. Vi hadde akkurat nok ledning til å få lys på setupet vårt, og det var ganske episk. Vi brukte 2 timer på å rigge opp lys, bygge inrun, og landing.

Her er et bilde av setupet:


Vi hadde rundt 15 rånerbiler som crowd, og det var jo ganske fett. De tok helt av når vi raile, og tuta som et helvette. Vi fikk et par bangers som selfølgelig spares til langfilmen. Urbans tar tid, men når du setter tricksene du vil ha, da blir det så sykt verdt alt strevet!

Piz Chris

søndag 12. desember 2010

Åpning av ny park i Ålen

Hei, i går dro vi til Ålen for å sjekke ut hva de hadde fått til. De har investert i 3 mill i park i høst, og etter helga kan vi si at de har potensialet for å bygge en syk heftig park.

Jeg, Magnus og Julian dro oppover med broren til Julian, vi møtte masse kjentfolk og da var det i gang. Tok heisen opp å så en park som ikke så veldig sammenhengende ut. De to første rundene så tenkte jeg, hva er det for noe? Dette ser ut som en skicross/kulekjøring løype. Men railsa var smud, og siste hoppet funka bra. Det var stort nok til 1080s, men du trengte alt for mye fart for et sånt hopp. Du gikk mer opp, enn bortover. og flata var ganske 7-10m, men satset du riktig kunne man gå helt sykt høyt på det. Det snødde tett i starten av dagen, men det ga seg rundt kl 13. Det var et såkalt jam hele dagen, der vi kunne bare kjøre og ha det fett, samt at dommerne fulgte med hvis det var noen som utmerket seg ekstra. Julian kjørte rett med misty 9, og dub front, han delte ''best in show'' prisen med Vebjørn Engeseth. De fikk 1000 kr hver, og vi gratulerer Julian med delt førsteplass! Et riktig bra arrangement, med gratis heiskort, premier til alle, og god stemning. Vi Skal tilbake til Ålen så snart som mulig, Det har virkelig potensialet. De spurte oss hele dagen om hva vi syntes om parken, hva som burde gjøres annerledes osv. Genialt, endelig et anlegg som skjønner hva som er rett!

Her er noen bilder fra Ålen:






Piz Chris